In het geval wij een nestje gaan fokken en een hond hebben laten dekken maken wij een melding hiervan op onze site. In de rubriek pups.

Als je op de hoogte wilt worden gehouden van aankomende nestjes kun je een bericht achterlaten via het contactformulier. Als wij een nestje in de planning hebben zullen wij je informeren.

 

Bij interesse in een aankomend nestje kun je het interesseformulier invullen. Wij zullen je dan uitnodigen voor een kennismaking, wanneer de pups rond de 4/5 weken oud zijn. Wij kunnen kennismaken met jou en jij met ons, de honden en natuurlijk de pups.

 

Bij een goed gevoel wederzijds mag je een voorkeur uitspreken voor een bepaald pupje. Misschien heb je bijvoorbeeld voorkeur voor een  bepaalde kleur of een bepaald geslacht. Met 4/5 weken kun je nog niet voldoende zeggen over het karakter. Het bezoek is ook een momentopname. Wij adviseren  daarom graag bij een goede match. De pups zullen ook nog getest worden middels een objectieve methode. De uitkomst hiervan nemen wij ook graag mee in het advies. Ook voor pups die zullen worden opgeleid als hulp/therapie hond biedt deze objectieve methode veel inzicht.

 

Wij maken voor het trainen van de pups gebruik van de ENS methode. Dit is een methode om pups minder stressgevoelig te maken.

 

Gezondheid staat bij ons - zoals het hoort -  hoog in het vaandel.

 

Wij testen onder meer op: Heupdysplasie, elleboogdysplasie, patella luxatie, oogziekten (EVCO onderzoek),  improper Coat, DM en EIC. 

 

Niet eerder dan dat onze honden 'goedgekeurd' zijn, zullen wij een nestje gaan fokken. De vereniging waar wij lid van zijn (WALA) documenteert de resultaten. De WALA is een vereniging voor fokkers van Australian Labradoodles, die wereldwijd opereert, dus veel kennis heeft van de Australian Labradoodle. De WALA checkt alle bescheiden, alvorens de stambomen van de pups te verstrekken.

 

Wij hebben alleen Australian Labradoodles en geen kruisingen, zoals bijvoorbeeld F1 Labradoodles of iets dergelijks. Dit vanwege het karakter en om de gezondheid en de niet uitvallende vacht te kunnen waarborgen. Bij ons dus geen ingewikkeld gedoe.

   

Onze pups zijn gechipt, ingeënt en in het bezit van een WALA stamboom wanneer ze het nestje verlaten. 

 

Bij vragen over de koopprijs en andere vragen kun je ons mailen.