In het geval wij een nestje gaan fokken en een hond hebben laten dekken maken wij een melding hiervan op onze site. In de rubriek verwachte nestjes. 

Als je op de hoogte wilt worden gehouden kun je een bericht achterlaten via het contactformulier. Als wij een nestje in de planning hebben zullen wij je informeren.

 

Met 4 weken zwangerschap laten wij door de dierenarts een echo maken. Je kunt dan inschrijven op het nestje. Bij interesse kun je het interesseformulier invullen. Wij zullen je dan uitnodigen voor een kennismaking. Wij kunnen kennismaken met jou en jij met ons en de honden.

Bij een goed gevoel wederzijds maken wij de reservering definitief na ontvangst van de reservingskosten van € 200,-- en een akkoord op het concept koopcontract. De reservingskosten zullen wij verrekenen met de koopprijs.  De reserveringskosten komen niet in aanmerking voor restitutie. Voor de koopprijs kun je ons mailen. 

  

Onze pups zijn gechipt en ingeënt wanneer ze het nestje verlaten. Wij zijn lid van de WALA. De pups krijgen een stamboom van de WALA.