In het geval wij een nestje gaan fokken en een hond hebben laten dekken maken wij een melding hiervan op onze site. In de rubriek pups.

Als je op de hoogte wilt worden gehouden van aankomende nestjes kun je een bericht achterlaten via het contactformulier. Als wij een nestje in de planning hebben zullen wij je informeren.

 

Bij interesse in een aankomend nestje kun je het interesseformulier invullen. Wij zullen je dan uitnodigen voor een kennismaking, wanneer de pups rond de 4/5 weken oud zijn. Wij kunnen kennismaken met jou en jij met ons, de honden en natuurlijk de pups.

 

Bij een goed gevoel wederzijds mag je een voorkeur uitspreken voor een bepaald pupje. Misschien heb je bijvoorbeeld voorkeur voor een  bepaalde kleur of een bepaald geslacht. Met 4/5 weken kun je nog niet voldoende zeggen over het karakter. Het bezoek is ook een momentopname. Wij adviseren  daarom graag bij een goede match. De pups zullen ook nog getest worden middels een objectieve methode. De uitkomst hiervan nemen wij ook graag mee in het advies. Ook voor pups die zullen worden opgeleid als hulphond en therapiehond biedt deze objectieve methode veel inzicht.

 

Bij vragen over de koopprijs en dergelijk kun je ons mailen.

  

Onze pups zijn gechipt en ingeënt wanneer ze het nestje verlaten.